De stand-upcomedian is een van de BV's die dit jaar samen met Evi Hanssen naar een exotisch eiland trekt voor Expeditie Robinson, om 21.35u op VT4.

The Wonderyears
De mooiste serie ooit gemaakt, met de verlegen Arnold, zijn vervelende broer Wayne en zijn grote liefde Winny. Zo goed gemaakt, zo echt, zo herkenbaar - al ging het over de jaren 60. De reeks had eeuwig moeten lopen. Ik krijg er nog tranen in mijn ogen van. Om nog een kwakkel uit de wereld te helpen: Paul, de Joodse vriend van Arnold, wordt níét gespeeld door Marilyn Manson.

The Fast Show
Het hardst lachen doen we me met de Britten. Ik had The Office kunnen kiezen of The League of Gentleman, en The Royle Family is ook een goed bewaard geheim. The Fast Show blijft echter mijn favoriet: wat een snelheid! Enkele oneliners parafraseer ik nog steeds erg graag. 'You haven't seen me right', 'Suits you sir', 'Aaaaaaaaaaaaaaaarse', 'This weekend I've been mostly eating...', '... which was nice' - en dat zijn ze nog niet eens allemaal. Briljant!

Het Liegebeest
Het allerbeste dat er ooit voor de Vlaamse tv is gemaakt - wat het meteen onbegrijpelijk maakt dat zoiets niet meer wordt gedaan. Zo fantasievol, origineel en grappig! Al deze prachtige gekke wezens woonden in een kasteel op het regenboogeiland: niet alleen het liegebeest zelf, maar ook mijnheerke, uitvinder Froes, Willem en Fientje en mijn favoriet Prins Dikkie. Ik droom er al jaren van om ook zoiets leuks te kunnen maken - helaas.

Man bijt hond

Iets van eigen bodem, én vooral een blijvertje! Zelfs na twaalf seizoenen blijft het ongeëvenaard. Wel grappig dat velen toch blijven proberen het hen na te doen.

The Wonderyears De mooiste serie ooit gemaakt, met de verlegen Arnold, zijn vervelende broer Wayne en zijn grote liefde Winny. Zo goed gemaakt, zo echt, zo herkenbaar - al ging het over de jaren 60. De reeks had eeuwig moeten lopen. Ik krijg er nog tranen in mijn ogen van. Om nog een kwakkel uit de wereld te helpen: Paul, de Joodse vriend van Arnold, wordt níét gespeeld door Marilyn Manson. The Fast Show Het hardst lachen doen we me met de Britten. Ik had The Office kunnen kiezen of The League of Gentleman, en The Royle Family is ook een goed bewaard geheim. The Fast Show blijft echter mijn favoriet: wat een snelheid! Enkele oneliners parafraseer ik nog steeds erg graag. 'You haven't seen me right', 'Suits you sir', 'Aaaaaaaaaaaaaaaarse', 'This weekend I've been mostly eating...', '... which was nice' - en dat zijn ze nog niet eens allemaal. Briljant! Het Liegebeest Het allerbeste dat er ooit voor de Vlaamse tv is gemaakt - wat het meteen onbegrijpelijk maakt dat zoiets niet meer wordt gedaan. Zo fantasievol, origineel en grappig! Al deze prachtige gekke wezens woonden in een kasteel op het regenboogeiland: niet alleen het liegebeest zelf, maar ook mijnheerke, uitvinder Froes, Willem en Fientje en mijn favoriet Prins Dikkie. Ik droom er al jaren van om ook zoiets leuks te kunnen maken - helaas. Man bijt hond Iets van eigen bodem, én vooral een blijvertje! Zelfs na twaalf seizoenen blijft het ongeëvenaard. Wel grappig dat velen toch blijven proberen het hen na te doen.