De tien kandidaten hebben één gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen om zo veel mogelijk geld te verdienen. Daarvoor zijn ze op elkaar aangewezen en al gauw ontstaan er nauwe banden. Toch kunnen ze niemand echt vertrouwen, want in de groep zit een verrader, een saboteur die alles in het werk zal stellen om de groep te laten verliezen. Eén van hen is de mol. Hem zo snel mogelijk ontmaskeren is de boodschap. Want de persoon die op het einde van de reis het meeste weet over de identiteit van de mol, wint de volledige geldprijs.

Inschrijvingen zijn open

Beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en zin voor avontuur? Dan kan je je nu inschrijven op de site van VIER en zelf proberen de mol te ontmaskeren!

De tien kandidaten hebben één gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen om zo veel mogelijk geld te verdienen. Daarvoor zijn ze op elkaar aangewezen en al gauw ontstaan er nauwe banden. Toch kunnen ze niemand echt vertrouwen, want in de groep zit een verrader, een saboteur die alles in het werk zal stellen om de groep te laten verliezen. Eén van hen is de mol. Hem zo snel mogelijk ontmaskeren is de boodschap. Want de persoon die op het einde van de reis het meeste weet over de identiteit van de mol, wint de volledige geldprijs.Beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en zin voor avontuur? Dan kan je je nu inschrijven op de site van VIER en zelf proberen de mol te ontmaskeren!