Narcos

Vanaf vrijdag 2/9 op Netflix

In het tweede seizoen van de Netflixserie Narcos wordt de klopjacht op de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar opgedreven.

Lees ook: De échte DEA-agenten die Escobar onderuithaalden over 'Narcos': "Er stond 300.000 dollar op onze hoofden".

Luke Cage

Vanaf vrijdag 30/9 op Netflix.

Luke Cage kent u al als de norse barman in Jessica Jones. Zijn eigen serie is evenmin hapklare Marvel, maar een beladen reeks over een zwarte man die is opgesloten voor een misdaad die hij niet heeft begaan.

Westworld

Vanaf zondag 2/10 op Play More van Telenet

HBO-reeks gebaseerd op de gelijknamige seventiesfilm van Jurassic Park-bedenker Michael Crichton. In een futuristisch pretpark doen de levensechte robots niet meer wat ze moeten doen.

Divorce

Vanaf zondag 9/10 op Play More van Telenet.

Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw uit Sex and the City, keert terug naar HBO voor deze rauwe reeks over een uitgeblust koppel dat door een pijnlijke scheiding gaat.

Black Mirror - seizoen 3

Vanaf vrijdag 21/10 op Netflix.

The Twilight Zone, maar dan over moderne technologie, sociale media en hyperindividualisme. Charlie Brooker, de zieke briljante geest achter deze reeks, creëert een alternatieve toekomst die soms griezelig plausibel is.

Harley & The Davidsons

Vanaf zaterdag 8/10 op Discovery Channel

De eerste fictieserie van Discovery, met de Nederlandse Game of Thrones-acteur Michiel Huisman, vertelt het verhaal van de schoolvrienden wier iconische motoren de hele wereld hebben veroverd.

The Crown

Vanaf vrijdag 4/11 op Netflix

Prestigieus kostuumdrama over de jonge Queen Elizabeth II (Wolf Hall-actrice Claire Foy) en haar man Prince Philip (Doctor Who-acteur Matt Smith). De duurste productie van Netflix tot nu toe.

The Collection

Vanaf woensdag 9/11 op BBC First

Twee broers staan aan het hoofd van een modehuis dat vlak na WOII Parijs als fashionhoofdstad in ere proberen te herstellen. Maar achter de glamour schuilen oorlogsgeheimen die het voortbestaan van hun atelier bedreigen.

Gilmore Girls: A Year in the Life

Vanaf 25/11 op Netflix

Saeed Adyani/Netflix
© Saeed Adyani/Netflix

Netflix laat popcultuurgenie Amy-Sherman Palladino haar gedroomde einde breien aan de geliefde moeder-dochterserie in vier extra lange afleveringen. Nostalgiefestijn!

Insecure

Vanaf 3/12 op Play More van Telenet.

'Ik wil een eerlijk portret maken van vriendschap tussen zwarte vrouwen', aldus Issa Rae, de schrijfster van deze HBO-reeks Insecure, waarin ze zelf ook de hoofdrol speelt. 'Maar vergelijk me alsjeblieft niet met Girls-bedenkster Lena Dunham.'

In het tweede seizoen van de Netflixserie Narcos wordt de klopjacht op de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar opgedreven.Lees ook: De échte DEA-agenten die Escobar onderuithaalden over 'Narcos': "Er stond 300.000 dollar op onze hoofden".Luke Cage kent u al als de norse barman in Jessica Jones. Zijn eigen serie is evenmin hapklare Marvel, maar een beladen reeks over een zwarte man die is opgesloten voor een misdaad die hij niet heeft begaan.HBO-reeks gebaseerd op de gelijknamige seventiesfilm van Jurassic Park-bedenker Michael Crichton. In een futuristisch pretpark doen de levensechte robots niet meer wat ze moeten doen.Sarah Jessica Parker, Carrie Bradshaw uit Sex and the City, keert terug naar HBO voor deze rauwe reeks over een uitgeblust koppel dat door een pijnlijke scheiding gaat.The Twilight Zone, maar dan over moderne technologie, sociale media en hyperindividualisme. Charlie Brooker, de zieke briljante geest achter deze reeks, creëert een alternatieve toekomst die soms griezelig plausibel is.De eerste fictieserie van Discovery, met de Nederlandse Game of Thrones-acteur Michiel Huisman, vertelt het verhaal van de schoolvrienden wier iconische motoren de hele wereld hebben veroverd.Prestigieus kostuumdrama over de jonge Queen Elizabeth II (Wolf Hall-actrice Claire Foy) en haar man Prince Philip (Doctor Who-acteur Matt Smith). De duurste productie van Netflix tot nu toe.Twee broers staan aan het hoofd van een modehuis dat vlak na WOII Parijs als fashionhoofdstad in ere proberen te herstellen. Maar achter de glamour schuilen oorlogsgeheimen die het voortbestaan van hun atelier bedreigen.Netflix laat popcultuurgenie Amy-Sherman Palladino haar gedroomde einde breien aan de geliefde moeder-dochterserie in vier extra lange afleveringen. Nostalgiefestijn!'Ik wil een eerlijk portret maken van vriendschap tussen zwarte vrouwen', aldus Issa Rae, de schrijfster van deze HBO-reeks Insecure, waarin ze zelf ook de hoofdrol speelt. 'Maar vergelijk me alsjeblieft niet met Girls-bedenkster Lena Dunham.'