Eén toont binnenkort de nieuwe komische fictiereeks van Bart De Pauw: 'De Biker Boys'. Het wordt een 'reisprogramma waarin drie bikers op zoek gaan naar de oorsprong van de Vespa', dixit De Pauw in de trailer. Hij heeft tijdens zijn trip door Europa gezelschap van acteurs Jonas Van Geel en Ben Segers

De Pauw speelde al aan de zijde van Segers in zijn vorige serie 'Quiz Me Quick'. Segers maakt met Van Geel het mooie weer in 'Tegen De Sterren Op'. Samen vormen ze alvast een gouden trio. Zo te zien tast het nieuwe programma de grenzen van realiteit en fictie af en is er een flinke portie humor mee gemoeid. Born to be wild op een scooter. Bekijk de trailer.

Wanneer Eén de serie toont, is voorlopig niet bekend.

Op 1 september start de zender met het nieuwe tv-seizoen, met naast 'De Biker Boys' nog meer nieuwe programma's in de aanbieding. Bekijk hier de najaarsprogrammatie van Eén.

Eén toont binnenkort de nieuwe komische fictiereeks van Bart De Pauw: 'De Biker Boys'. Het wordt een 'reisprogramma waarin drie bikers op zoek gaan naar de oorsprong van de Vespa', dixit De Pauw in de trailer. Hij heeft tijdens zijn trip door Europa gezelschap van acteurs Jonas Van Geel en Ben SegersDe Pauw speelde al aan de zijde van Segers in zijn vorige serie 'Quiz Me Quick'. Segers maakt met Van Geel het mooie weer in 'Tegen De Sterren Op'. Samen vormen ze alvast een gouden trio. Zo te zien tast het nieuwe programma de grenzen van realiteit en fictie af en is er een flinke portie humor mee gemoeid. Born to be wild op een scooter. Bekijk de trailer. Wanneer Eén de serie toont, is voorlopig niet bekend. Op 1 september start de zender met het nieuwe tv-seizoen, met naast 'De Biker Boys' nog meer nieuwe programma's in de aanbieding. Bekijk hier de najaarsprogrammatie van Eén.