Eugène parkeert zijn Fiat Panda

De rubriek 'Het Dorp' stond jarenlang garant voor kleurrijke figuren. In Liedekerke toont de 87-jarige Eugène hoe hij zijn Fiat Panda in een garage van anderhalve meter breed parkeert.

Gabbers van Scherpenheuvel

Twee gabbers vertellen over zwabbers, raveteven en de kunst van het bekkentrekken.

Knikkerbaan

De 72-jarige Erik is al zestig jaar verslingerd aan knikkeren. Hij verhuisde speciaal om een superbaan te bouwen, die hem gemiddeld acht uur per dag plezier verschaft.

De blind date van Jeffrey

Ingeborg doorprikte enkele weken geleden de bubbel van televisiekijkend Vlaanderen toen ze toegaf dat 'Blind Date' opgezet spel was. Jeffrey en Ines laten zien waarom een script soms handig is.

Blind Date: Dani Klein en Wouter Deprez

Ook de blind date van zangeres Dani Klein en komiek Wouter Deprez verloopt niet ideaal. Deprez probeert Klein wijs te maken dat hij een homoseksuele nieuwslezer is maar hij loopt tegen de lamp.

Neveneffecten versus Teddybeer

In 2002 maakten de Neveneffecten hun televisiedebuut door in Zonder Handen een levensgrote teddybeer af te ranselen. Het komische collectief werd beloond met het grootste aantal nee-stemmen in de geschiedenis van de rubriek.

Vaneigens

In de beginjaren van Man Bijt Hond was Vaneigens de populaire afsluiter. Mammie en pappie probeerden hun kroost levenswijsheden bij te brengen maar dat liep niet altijd van een leien dakje.

De Grens

In 'De Grens' begon Kamagurka aan zijn eigen 'Straight Story' door met een tractor langs de Belgische grens te rijden. Dat leverde vaak hartverwarmende televisie op.

West-Vlaamse boeren

Enkele West-Vlaamse boeren proberen Poolse gastarbeiders uit te leggen wat ze moeten doen als ze een obus op het veld vinden. Babel is er niets tegen.

They speaken english

Een getrouwd koppel voert zijn privégesprekken in het Engels zodat de bemoeizieke grootvader niets te weten komt. Because "he knows everybody, he comes with everybody and then he can talks to everybody".

Winkelgrapjas

De winkelgrapjas is de koning van de situatiehumor. Behalve als de camera van Man Bijt Hond op hem gericht is.

R&Bompa

Sommige grootouders gaan met hun tijd mee. Deze voormalige fan van Guns N Roses en AC/DC luistert nu naar Lady Gaga, Katy Perry en DJ Tiësto.

(BW)

Eugène parkeert zijn Fiat Panda De rubriek 'Het Dorp' stond jarenlang garant voor kleurrijke figuren. In Liedekerke toont de 87-jarige Eugène hoe hij zijn Fiat Panda in een garage van anderhalve meter breed parkeert. Gabbers van Scherpenheuvel Twee gabbers vertellen over zwabbers, raveteven en de kunst van het bekkentrekken. Knikkerbaan De 72-jarige Erik is al zestig jaar verslingerd aan knikkeren. Hij verhuisde speciaal om een superbaan te bouwen, die hem gemiddeld acht uur per dag plezier verschaft. De blind date van Jeffrey Ingeborg doorprikte enkele weken geleden de bubbel van televisiekijkend Vlaanderen toen ze toegaf dat 'Blind Date' opgezet spel was. Jeffrey en Ines laten zien waarom een script soms handig is. Blind Date: Dani Klein en Wouter Deprez Ook de blind date van zangeres Dani Klein en komiek Wouter Deprez verloopt niet ideaal. Deprez probeert Klein wijs te maken dat hij een homoseksuele nieuwslezer is maar hij loopt tegen de lamp. Neveneffecten versus Teddybeer In 2002 maakten de Neveneffecten hun televisiedebuut door in Zonder Handen een levensgrote teddybeer af te ranselen. Het komische collectief werd beloond met het grootste aantal nee-stemmen in de geschiedenis van de rubriek. Vaneigens In de beginjaren van Man Bijt Hond was Vaneigens de populaire afsluiter. Mammie en pappie probeerden hun kroost levenswijsheden bij te brengen maar dat liep niet altijd van een leien dakje. De Grens In 'De Grens' begon Kamagurka aan zijn eigen 'Straight Story' door met een tractor langs de Belgische grens te rijden. Dat leverde vaak hartverwarmende televisie op. West-Vlaamse boeren Enkele West-Vlaamse boeren proberen Poolse gastarbeiders uit te leggen wat ze moeten doen als ze een obus op het veld vinden. Babel is er niets tegen. They speaken english Een getrouwd koppel voert zijn privégesprekken in het Engels zodat de bemoeizieke grootvader niets te weten komt. Because "he knows everybody, he comes with everybody and then he can talks to everybody". Winkelgrapjas De winkelgrapjas is de koning van de situatiehumor. Behalve als de camera van Man Bijt Hond op hem gericht is. R&Bompa Sommige grootouders gaan met hun tijd mee. Deze voormalige fan van Guns N Roses en AC/DC luistert nu naar Lady Gaga, Katy Perry en DJ Tiësto. (BW)