Exit Jeremy Clarkson. Na het zoveelste incident werd de Top Gear-presentator dan toch aan de deur gezet door de BBC. De grillige autofreak zal dus niet meer te zien zijn in het populaire televisieprogramma. Een terugblik op enkele topmomenten met Clarkson aan de hand van de beste filmpjes uit de spectaculaire autoshow.

1. Een fan beschuldigde 'Top Gear' ervan dat ze geen reviews meer maakten over alledaagse auto's. Bijgevolg nam Jeremy Clarkson de Ford Fiesta onder de loep. Wat als je in het winkelcentrum achtervolgd wordt door een andere auto?

2. De kleinste auto ter wereld is de P50. Jeremy Clarkson past maar net in deze kleine auto. Hij test hem uit en rijdt ermee richting werk.

3. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan op zoek naar de beste autoweg ter wereld. Helaas loopt niet alles volgens plan en moet het trio de nacht doorbrengen in hun auto.


4. In 'Caravan Conkers' kiezen Richard Hammond en James May ieder hun favoriete caravan uit. Ze laten de caravans tegen elkaar botsen. De caravan die heel blijft, wint de wedstrijd.

5. Jeremy Clarkson besluit zelf een auto te maken. De presentator verslaat het record van de kleinste auto in de wereld met de P45. Maar uiteraard moet hij zijn knutselwerk ook uittesten.

6. Richard Hammond verschijnt voor de eerste keer terug op televisie na zijn ongeluk. Samen met zijn collega's blikt hij terug op de momenten vóór en tijdens het ongeluk.

7. Het avontuur naar Japan kan niet ontbreken in deze top tien. Daar raceten het 'Top gear' team per vierwieler tegen een hogesnelheidstrein.

8. James May, Richard Hammond en Jeremy Clarkson staan in IJsland voor een moeilijke beslissing. Ofwel rijden ze over een lange weg rechtdoor. Ofwel nemen ze een binnenweg over een actieve vulkaan...

9. Het team van 'Top Gear' vult zijn cool wall aan met de meest memorabele auto's van afgelopen seizoen. Ze beslissen welke auto's de test hebben doorstaan en een plaatsje bemachtigen op de muur.

10. En ook de Fiat 500 wordt onder de loep genomen. James May test deze kleine auto uit in het besneeuwde Hongarije.

Exit Jeremy Clarkson. Na het zoveelste incident werd de Top Gear-presentator dan toch aan de deur gezet door de BBC. De grillige autofreak zal dus niet meer te zien zijn in het populaire televisieprogramma. Een terugblik op enkele topmomenten met Clarkson aan de hand van de beste filmpjes uit de spectaculaire autoshow.1. Een fan beschuldigde 'Top Gear' ervan dat ze geen reviews meer maakten over alledaagse auto's. Bijgevolg nam Jeremy Clarkson de Ford Fiesta onder de loep. Wat als je in het winkelcentrum achtervolgd wordt door een andere auto?2. De kleinste auto ter wereld is de P50. Jeremy Clarkson past maar net in deze kleine auto. Hij test hem uit en rijdt ermee richting werk. 3. Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan op zoek naar de beste autoweg ter wereld. Helaas loopt niet alles volgens plan en moet het trio de nacht doorbrengen in hun auto. 4. In 'Caravan Conkers' kiezen Richard Hammond en James May ieder hun favoriete caravan uit. Ze laten de caravans tegen elkaar botsen. De caravan die heel blijft, wint de wedstrijd.