Danira Boukhriss Terkessidis stopt voorlopig als verslaggever voor 'Het Journaal' en gaat aan de slag voor een nieuw programma rond voeding dat zal geleid worden door Kobe Ilsen. Dat meldt De Standaard. 'Koppen XL' blijft de journaliste nog wel presenteren.

'Voeding is iets waar ik de laatste tijd zelf ook meer bewust mee omga', zegt ze in de krant. 'Over gezonde voeding leven heel wat misverstanden, fijn dat ik met dit programma mee mag uitzoeken hoe het nu precies zit.'

Het voorlopig titelloze programma verschijnt vermoedelijk 'in het late voorjaar' op de beeldbuis.

Zowel Ilsen als Boukhriss Terkessidis zaten onlangs in de finale van de Slimste Mens ter Wereld. Tom Waes haalde het toen van de twee VRT-figuren.

Danira Boukhriss Terkessidis stopt voorlopig als verslaggever voor 'Het Journaal' en gaat aan de slag voor een nieuw programma rond voeding dat zal geleid worden door Kobe Ilsen. Dat meldt De Standaard. 'Koppen XL' blijft de journaliste nog wel presenteren.'Voeding is iets waar ik de laatste tijd zelf ook meer bewust mee omga', zegt ze in de krant. 'Over gezonde voeding leven heel wat misverstanden, fijn dat ik met dit programma mee mag uitzoeken hoe het nu precies zit.'Het voorlopig titelloze programma verschijnt vermoedelijk 'in het late voorjaar' op de beeldbuis. Zowel Ilsen als Boukhriss Terkessidis zaten onlangs in de finale van de Slimste Mens ter Wereld. Tom Waes haalde het toen van de twee VRT-figuren.