Na het oplossen van tientallen moordzaken onder de brandende zon van Miami moet de laconieke detective Horatio Caine afscheid nemen van het kleine scherm. De detective met de eeuwige zonnebril hield al sinds 2002 wereldwijd mensen aan de buis gekluisterd. 'CSI: Miami' is de eerste reeks van de CSI-series die een halt kent. Een van de redenen die geopperd wordt is het feit dat 'CSI: Miami' de duurste serie van het drietal is.

Succesvolle reeks

CBS verklaarde in een statement dat ze met 'CSI: Miami' een geweldige televisieserie nalaten die mee verantwoordelijk was voor de groei van de zender. De laatste jaren was er wel een daling in kijkcijfers. Dat verandert niets aan het feit dat uit internationale kijkcijferstudies bleek dat 'CSI: Miami' de meest populaire televisieserie van vorig decennium is. Op zijn hoogtepunt haalde de serie in de Verenigde Staten negentien miljoen kijkers.

In een carrière van tien jaar won de politieserie maar twee Emmy Awards. 'CSI: Crime Scene Investigation' en 'CSI: NY' blijven wel nog in de ether. (JVDV)

Na het oplossen van tientallen moordzaken onder de brandende zon van Miami moet de laconieke detective Horatio Caine afscheid nemen van het kleine scherm. De detective met de eeuwige zonnebril hield al sinds 2002 wereldwijd mensen aan de buis gekluisterd. 'CSI: Miami' is de eerste reeks van de CSI-series die een halt kent. Een van de redenen die geopperd wordt is het feit dat 'CSI: Miami' de duurste serie van het drietal is. Succesvolle reeksCBS verklaarde in een statement dat ze met 'CSI: Miami' een geweldige televisieserie nalaten die mee verantwoordelijk was voor de groei van de zender. De laatste jaren was er wel een daling in kijkcijfers. Dat verandert niets aan het feit dat uit internationale kijkcijferstudies bleek dat 'CSI: Miami' de meest populaire televisieserie van vorig decennium is. Op zijn hoogtepunt haalde de serie in de Verenigde Staten negentien miljoen kijkers. In een carrière van tien jaar won de politieserie maar twee Emmy Awards. 'CSI: Crime Scene Investigation' en 'CSI: NY' blijven wel nog in de ether. (JVDV)