Charlie Sheen was jarenlang het uithangbord van de succesrijke humoristische serie, 'Two And A Half Man'. Op een gegeven moment was hij zelfs de best betaalde televisieacteur ter wereld. Een drank- en drugsprobleem met daarbovenop een openlijke aanval op producent, Chuck Lorre, werden Sheen fataal. De serie stopte tijdelijk en Ashton Kutcher verving de flamboyante acteur als hoofdrolspeler. De makers hebben al ontkend dat er plannen zijn om hun voormalige ster terug te halen, al blijft Sheen wel overtuigd dat een reünie een goed idee is.

Charlie Sheen, geboren als Carlos Estévez, is voornamelijk bekend van films als 'Wall Street' (1987), 'Hot Shots!' (1991) en de serie 'Spin City' (2000-2002). Momenteel werkt hij aan een nieuw project, 'Anger Management'. Daarin speelt hij Charlie Goodson, een voormalig honkballer die zijn agressieaanvallen onder controle kreeg en nu zijn ervaringen wilt delen. Dat doet hij door praatsessies thuis te organiseren. Het tweede seizoen loopt nu volop in de Verenigde Staten. (WH)

Charlie Sheen was jarenlang het uithangbord van de succesrijke humoristische serie, 'Two And A Half Man'. Op een gegeven moment was hij zelfs de best betaalde televisieacteur ter wereld. Een drank- en drugsprobleem met daarbovenop een openlijke aanval op producent, Chuck Lorre, werden Sheen fataal. De serie stopte tijdelijk en Ashton Kutcher verving de flamboyante acteur als hoofdrolspeler. De makers hebben al ontkend dat er plannen zijn om hun voormalige ster terug te halen, al blijft Sheen wel overtuigd dat een reünie een goed idee is.Charlie Sheen, geboren als Carlos Estévez, is voornamelijk bekend van films als 'Wall Street' (1987), 'Hot Shots!' (1991) en de serie 'Spin City' (2000-2002). Momenteel werkt hij aan een nieuw project, 'Anger Management'. Daarin speelt hij Charlie Goodson, een voormalig honkballer die zijn agressieaanvallen onder controle kreeg en nu zijn ervaringen wilt delen. Dat doet hij door praatsessies thuis te organiseren. Het tweede seizoen loopt nu volop in de Verenigde Staten. (WH)