'Boy Meets World' volgde zeven seizoenen lang de dolle schooljaren van het verliefd koppel Cory Matthews en Topanga Lawrence, gespeeld door Ben Savage en Danielle Fishel. In het laatste seizoen, in 2000, trouwde het stel. De tienerserie werd uitgezonden door ABC. Alle afleveringen werden intussen vereeuwigd op dvd.

De nieuwe reeks krijgt de titel 'Girl Meets World' en zou draaien rond de adolescentiejaren van de dochter van het koppel. Michael Jacobs, producer van de vorige reeksen, neemt ook de sequel voor zijn rekening. Hij is nog volop in onderhandelingen om de originele cast te verenigen. (DB)

'Boy Meets World' volgde zeven seizoenen lang de dolle schooljaren van het verliefd koppel Cory Matthews en Topanga Lawrence, gespeeld door Ben Savage en Danielle Fishel. In het laatste seizoen, in 2000, trouwde het stel. De tienerserie werd uitgezonden door ABC. Alle afleveringen werden intussen vereeuwigd op dvd.De nieuwe reeks krijgt de titel 'Girl Meets World' en zou draaien rond de adolescentiejaren van de dochter van het koppel. Michael Jacobs, producer van de vorige reeksen, neemt ook de sequel voor zijn rekening. Hij is nog volop in onderhandelingen om de originele cast te verenigen. (DB)