Bill Cosby bedankte de aanwezigen in Ontario om hem 'de kans te geven om opnieuw humor in hun levens toe te laten.' Ook liet hij optekenen dat hij een 'fantastische avond' had. Enkele fans reageerden dat Cosby voor hen 'onschuldig was tot er bewijzen worden geleverd,' en dat ze het ongeloofwaardig vonden dat de vrouwen jaren gewacht zouden hebben om naar voren te komen met de beschuldigingen.

Protest

Maar er waren ook demonstranten die niet opgezet waren met zijn liveshow. Buiten aan de zaal waarin het optreden doorging, protesteerden ze met plakkaten met slogans zoals 'verkrachting is geen grap'. Ook verhinderden ze de toegang tot ze door security gevraagd werden om aan de kant te gaan.

De 77-jarige acteur treedt nog op in de Budweiser Gardens in Ontario en in het Hamilton Place Theatre in Hamilton. Tien data van zijn Noord-Amerikaanse tour werden gecanceld. Ook wordt hij geweerd op enkele televisiezenders omwille van de aantijgingen van seksueel geweld. (LP)

Bill Cosby bedankte de aanwezigen in Ontario om hem 'de kans te geven om opnieuw humor in hun levens toe te laten.' Ook liet hij optekenen dat hij een 'fantastische avond' had. Enkele fans reageerden dat Cosby voor hen 'onschuldig was tot er bewijzen worden geleverd,' en dat ze het ongeloofwaardig vonden dat de vrouwen jaren gewacht zouden hebben om naar voren te komen met de beschuldigingen. Protest Maar er waren ook demonstranten die niet opgezet waren met zijn liveshow. Buiten aan de zaal waarin het optreden doorging, protesteerden ze met plakkaten met slogans zoals 'verkrachting is geen grap'. Ook verhinderden ze de toegang tot ze door security gevraagd werden om aan de kant te gaan. De 77-jarige acteur treedt nog op in de Budweiser Gardens in Ontario en in het Hamilton Place Theatre in Hamilton. Tien data van zijn Noord-Amerikaanse tour werden gecanceld. Ook wordt hij geweerd op enkele televisiezenders omwille van de aantijgingen van seksueel geweld. (LP)