Donderdagavond ging de allereerste Vlaamse erotische zender van start. Club41 neemt dagelijks vanaf 22.30 uur de zendtijd over van Life! tv en dat tot 06.00 uur 's ochtends. De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) zal de uitzendingen in de gaten houden en desgewenst optreden.

Op het kanaal zullen in eerste instantie buitenlandse films te zien zijn, maar op termijn zullen ook Vlaamse producties aan bod komen. Betty Owczarek, beter bekend als "Betty van Big Brother", zal de programma's aan elkaar praten, zo maakte ze zelf bekend op haar Facebookpagina.

De VRM zal de uitzendingen van Club41 in gaten houden, laat de organisatie weten. "Maar de controle door de VRM is echter een controle die steeds dient te gebeuren na de uitzending. Preventief kan de VRM dus niet optreden", klinkt het.

"Het is de Kamer voor Onpartijdigheid en Bescherming van Minderjarigen van de VRM die kan beslissen om een procedure te starten tegen deze uitzendingen", luidt het nog. (Belga/DB)

Donderdagavond ging de allereerste Vlaamse erotische zender van start. Club41 neemt dagelijks vanaf 22.30 uur de zendtijd over van Life! tv en dat tot 06.00 uur 's ochtends. De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM) zal de uitzendingen in de gaten houden en desgewenst optreden.Op het kanaal zullen in eerste instantie buitenlandse films te zien zijn, maar op termijn zullen ook Vlaamse producties aan bod komen. Betty Owczarek, beter bekend als "Betty van Big Brother", zal de programma's aan elkaar praten, zo maakte ze zelf bekend op haar Facebookpagina. De VRM zal de uitzendingen van Club41 in gaten houden, laat de organisatie weten. "Maar de controle door de VRM is echter een controle die steeds dient te gebeuren na de uitzending. Preventief kan de VRM dus niet optreden", klinkt het. "Het is de Kamer voor Onpartijdigheid en Bescherming van Minderjarigen van de VRM die kan beslissen om een procedure te starten tegen deze uitzendingen", luidt het nog. (Belga/DB)