Het humorprogramma 'Benidorm bastards' waarin kranige senioren grappen uithalen met onschuldige voorbijgangers, is verkocht aan de Amerikaanse zender NBC. Dat is een van de grootste tv-netwerken in de VS.

De 89-jarige Amerikaanse actrice Betty White, bekend van de tv-serie 'Golden girls', zal de de Amerikaanse versie van de verborgen cameraprogramma op 2BE presenteren.

"Benidorm bastards" won vorig jaar de Gouden Roos, de meest prestigieuze Europese prijs voor amusementsprogramma's op televisie. Het programma is ondertussen al aan meer dan 20 landen verkocht.

Het humorprogramma 'Benidorm bastards' waarin kranige senioren grappen uithalen met onschuldige voorbijgangers, is verkocht aan de Amerikaanse zender NBC. Dat is een van de grootste tv-netwerken in de VS. De 89-jarige Amerikaanse actrice Betty White, bekend van de tv-serie 'Golden girls', zal de de Amerikaanse versie van de verborgen cameraprogramma op 2BE presenteren. "Benidorm bastards" won vorig jaar de Gouden Roos, de meest prestigieuze Europese prijs voor amusementsprogramma's op televisie. Het programma is ondertussen al aan meer dan 20 landen verkocht.