In een dramatische trailer voor het derde seizoen van de Netflixreeks House of Cards, zien we hoe Kevin Spacey, in de rol van parlementslid Frank Underwood, heel wat getormenteerde blikken richting zijn vrouw en de camera werpt. De tagline voor het derde seizoen luidt dan ook: 'Wanneer de inzet zo hoog is, hebben Frank en Claire Underwood maar een optie: vechten om aan de top te blijven.'

Tijdens de uitreiking van de 72ste Golden Globes won Kevin Spacey de prijs voor beste acteur in een televisiedrama. De acteur begon zijn speech met een quote van zijn personage Underwood: 'This is only the beginning of my revenge.' (LP)

In een dramatische trailer voor het derde seizoen van de Netflixreeks House of Cards, zien we hoe Kevin Spacey, in de rol van parlementslid Frank Underwood, heel wat getormenteerde blikken richting zijn vrouw en de camera werpt. De tagline voor het derde seizoen luidt dan ook: 'Wanneer de inzet zo hoog is, hebben Frank en Claire Underwood maar een optie: vechten om aan de top te blijven.' Tijdens de uitreiking van de 72ste Golden Globes won Kevin Spacey de prijs voor beste acteur in een televisiedrama. De acteur begon zijn speech met een quote van zijn personage Underwood: 'This is only the beginning of my revenge.' (LP)