Dertig seconden beeldmateriaal, meer geeft VIER nog niet prijs van zijn nieuwe fictiereeks Callboys. Maar in die beelden krijgen we wel al wat te zien: Matteo Simoni die in ontbloot bovenlijf gewichten heft, Rik Verheye met een lange blonde paardenstaart, Bart Hollanders die een kopstoot uitdeelt, en shots van Bruno Vanden Broecke en Tom Dewispelaere. En voor we het vergeten: veel seksscènes. De serie zal dan ook het 16+-label dragen.

VIER
© VIER

In Callboys wordt het verhaal verteld van drie bevriende mannelijke prostitué's die een samenwerking starten met als doel de sector in Vlaanderen te domineren. Hun loopjongen, gespeeld door Bart Hollanders, moet achteraf steeds de rommel opruimen.

De vier hoofdacteurs zaten van in het begin in het script van regisseur en scenarist Jan Eelen. Na zijn dramatische reeks De Ronde, keert hij hiermee terug naar de format van de komische fictieserie - In De Gloria, Het Eiland - die hem in Vlaanderen bekend maakte.

Callboys zal in het najaar op VIER te zien zijn. (JM)

Stef Aerts, VIER
Stef Aerts © VIER
Rik Verheye, VIER
Rik Verheye © VIER
Matteo Simoni, VIER
Matteo Simoni © VIER
Bart Hollanders, VIER
Bart Hollanders © VIER
Dertig seconden beeldmateriaal, meer geeft VIER nog niet prijs van zijn nieuwe fictiereeks Callboys. Maar in die beelden krijgen we wel al wat te zien: Matteo Simoni die in ontbloot bovenlijf gewichten heft, Rik Verheye met een lange blonde paardenstaart, Bart Hollanders die een kopstoot uitdeelt, en shots van Bruno Vanden Broecke en Tom Dewispelaere. En voor we het vergeten: veel seksscènes. De serie zal dan ook het 16+-label dragen.In Callboys wordt het verhaal verteld van drie bevriende mannelijke prostitué's die een samenwerking starten met als doel de sector in Vlaanderen te domineren. Hun loopjongen, gespeeld door Bart Hollanders, moet achteraf steeds de rommel opruimen. De vier hoofdacteurs zaten van in het begin in het script van regisseur en scenarist Jan Eelen. Na zijn dramatische reeks De Ronde, keert hij hiermee terug naar de format van de komische fictieserie - In De Gloria, Het Eiland - die hem in Vlaanderen bekend maakte. Callboys zal in het najaar op VIER te zien zijn. (JM)