Basta was een tv-programma waarin de Neveneffecten het opnamen voor de kleine man. Met zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiek en gevoel voor humor probeerden ze de strijd aan te gaan met onrecht en fraude. Onder meer de helpdesks, de banken en de belspelletjes werden in het programma onder vuur genomen.

Tien nominaties, één keer prijs

In totaal werden 640 producties door 270 Europese omroepen uit 38 landen ingezonden voor de Prix Europa, het grootste jaarlijkse Europese festival voor radio, televisie en nieuwe media, meldt de VRT. De openbare omroep was met tien producties genomineerd. De overige negen producties grepen naast een hoofdprijs, maar maken wel nog kans op een eervolle vermelding. (Belga/TV)

Basta was een tv-programma waarin de Neveneffecten het opnamen voor de kleine man. Met zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiek en gevoel voor humor probeerden ze de strijd aan te gaan met onrecht en fraude. Onder meer de helpdesks, de banken en de belspelletjes werden in het programma onder vuur genomen.Tien nominaties, één keer prijs In totaal werden 640 producties door 270 Europese omroepen uit 38 landen ingezonden voor de Prix Europa, het grootste jaarlijkse Europese festival voor radio, televisie en nieuwe media, meldt de VRT. De openbare omroep was met tien producties genomineerd. De overige negen producties grepen naast een hoofdprijs, maar maken wel nog kans op een eervolle vermelding. (Belga/TV)