Productiehuis De chinezen maakt vanaf half december Quiz van het jaar dat een ludieke terugblik brengt op het voorbije jaar. Na drie weken nemen vanaf 12 januari Bart Peeters en Siska Schoeters dat avondslot voor hun rekening. Bart en Siska zullen samen een talkshow maken en kijken daar alvast naar uit. 'Ik vind dat Siska en ik goed samen passen', klinkt het bij Bart Peeters.

Na de talkshow van het gloednieuwe duo komt er nog een derde, volledig uit te werken, programma dat zal lopen tot eind maart. Vanaf maandag 30 maart tekenen Braeckman en de Soete weer present om vanuit het Antwerpse Zuiderpershuis Café Corsari te presenteren. (AB)

Productiehuis De chinezen maakt vanaf half december Quiz van het jaar dat een ludieke terugblik brengt op het voorbije jaar. Na drie weken nemen vanaf 12 januari Bart Peeters en Siska Schoeters dat avondslot voor hun rekening. Bart en Siska zullen samen een talkshow maken en kijken daar alvast naar uit. 'Ik vind dat Siska en ik goed samen passen', klinkt het bij Bart Peeters.Na de talkshow van het gloednieuwe duo komt er nog een derde, volledig uit te werken, programma dat zal lopen tot eind maart. Vanaf maandag 30 maart tekenen Braeckman en de Soete weer present om vanuit het Antwerpse Zuiderpershuis Café Corsari te presenteren. (AB)