'Quiz me quick' is een nieuwe fictiereeks van Vlaams televisieregisseur Jan Matthys ('Katarakt', 'De smaak van De Keyser') naar een scenario van Bart De Pauw. De reeks speelt zich af in het quizmilieu. Eén en Koeken Troef! gaan voor deze reeks op zoek naar allerlei figuranten. Jong en oud, individuele amateurquizzers of georganiseerde quizverenigingen; iedereen mag zich kandidaat stellen om mee te werken aan de reeks.

De opnames van 'Quiz me quick' starten op 3 oktober en eindigen vijf maanden later. Wie graag meewerkt als figurant in de reeks kan hiervoor een mail sturen naar: figuratie@koekentroef.be. Zeker vermelden: naam, voornaam, geboortedatum, woonplaats, gsm-nummer, e-mailadres, beroep, beschikbaarheid, jouw motivatie en een recente foto van jezelf.

Wanneer 'Quiz me quick' zal worden uitgezonden is nog niet bekend.

(Eén, NM)

'Quiz me quick' is een nieuwe fictiereeks van Vlaams televisieregisseur Jan Matthys ('Katarakt', 'De smaak van De Keyser') naar een scenario van Bart De Pauw. De reeks speelt zich af in het quizmilieu. Eén en Koeken Troef! gaan voor deze reeks op zoek naar allerlei figuranten. Jong en oud, individuele amateurquizzers of georganiseerde quizverenigingen; iedereen mag zich kandidaat stellen om mee te werken aan de reeks. De opnames van 'Quiz me quick' starten op 3 oktober en eindigen vijf maanden later. Wie graag meewerkt als figurant in de reeks kan hiervoor een mail sturen naar: figuratie@koekentroef.be. Zeker vermelden: naam, voornaam, geboortedatum, woonplaats, gsm-nummer, e-mailadres, beroep, beschikbaarheid, jouw motivatie en een recente foto van jezelf. Wanneer 'Quiz me quick' zal worden uitgezonden is nog niet bekend. (Eén, NM)