Het recentste seizoen liep vorige maand op zijn einde, maar nu worden er al volop plannen gemaakt voor een vijfde seizoen van de succesvolle HBO-reeks. Tijdens het vragenuurtje op de Comic Con beurs in San Diego met cast en crew van Game of Thrones werden 9 nieuwe personages aan de reeks toegevoegd.

In een videoclip worden de negen acteurs voorgesteld en wordt gezegd welke rol ze zullen op zich nemen. De bekendste namen van het gezelschap zijn Keisha Castle-Hughes, die voor haar rol in Whale Rider een Oscarnominatie voor beste actrice in de wacht sleepte, en Jonathan Pryce, die onder meer de rol van gouverneur Swann vertolkte in de Pirates of the Carribean-films. (AB)

Het recentste seizoen liep vorige maand op zijn einde, maar nu worden er al volop plannen gemaakt voor een vijfde seizoen van de succesvolle HBO-reeks. Tijdens het vragenuurtje op de Comic Con beurs in San Diego met cast en crew van Game of Thrones werden 9 nieuwe personages aan de reeks toegevoegd.In een videoclip worden de negen acteurs voorgesteld en wordt gezegd welke rol ze zullen op zich nemen. De bekendste namen van het gezelschap zijn Keisha Castle-Hughes, die voor haar rol in Whale Rider een Oscarnominatie voor beste actrice in de wacht sleepte, en Jonathan Pryce, die onder meer de rol van gouverneur Swann vertolkte in de Pirates of the Carribean-films. (AB)