The Simpsons is bezig aan het 23ste seizoen, waarmee het de langstlopende prime-time programma op de Amerikaanse tv is. De serie heeft nu een nieuw contract, goed voor nog twee seizoenen.

Julian 'Wikileaks' Assange

In de 500ste aflevering wordt de familie Simpson verbannen naar een gemeenschap van buitenstaanders waar de oprichter van klokkenluiderswebsite Wikileaks Julian Assange hun buurman is.

Fox TV zegt dat Assange zijn bijdrage heeft ingesproken in het Verenigd Koninkrijk, waar hij zijn uitlevering naar Zweden aanvecht. Hij wordt er beschuldigd van zedenfeiten die hij zelf ontkent.

In vorige afleveringen waren al de stemmen te horen van onder andere Tony Blair, graffitikunstenaar Banksy en schrijver Thomas Pynchon. (Belga/DB)

The Simpsons is bezig aan het 23ste seizoen, waarmee het de langstlopende prime-time programma op de Amerikaanse tv is. De serie heeft nu een nieuw contract, goed voor nog twee seizoenen. Julian 'Wikileaks' Assange In de 500ste aflevering wordt de familie Simpson verbannen naar een gemeenschap van buitenstaanders waar de oprichter van klokkenluiderswebsite Wikileaks Julian Assange hun buurman is. Fox TV zegt dat Assange zijn bijdrage heeft ingesproken in het Verenigd Koninkrijk, waar hij zijn uitlevering naar Zweden aanvecht. Hij wordt er beschuldigd van zedenfeiten die hij zelf ontkent. In vorige afleveringen waren al de stemmen te horen van onder andere Tony Blair, graffitikunstenaar Banksy en schrijver Thomas Pynchon. (Belga/DB)