Game of Thrones medley van The Warp Zone

Daenerys die haar levensverhaal brengt op de melodie van Titanium van David Guetta en Cersei Lannister die zichzelf verheerlijkt terwijl ze uit volle borst Roar van Katy Perry zingt. De creatievelingen achter deze parodie weten als geen ander welk hedendaags nummer bij wie past.

Ook de Starks zijn van de partij. Hopend op betere vooruitzichten is het melancholisch deuntje van Monster van Rihanna en Eminem hun op het lijf geschreven.

"Game Of Thrones" Ultimate Birthday Rap Battle van Noble Beast

In deze parodie laten de protagisten uit de HBO-reeks de wapens vallen en gebruiken ze enkel hun raptalent om elkaar het vuur aan de schenen te leggen.

Robert Baratheon herrijst voor de gelegenheid uit de dood om zijn gal te spuwen over het verraad van de Lannisters. Rob Stark gooit het dan weer over een andere boeg en rapt over de goden die de Starks welgezind zijn. Getrouwd uit liefde, een huwelijk, wat kan hij nog meer wensen? Het sarcasme druipt er van af in deze video.

Wildlings ft. Ygritte (Flo Rida / Game of Thrones Parody) van TheElectricPancakes

Deze clip viert het liefdesspel tussen Jon Snow en de wildlingenvrouw Ygritte. Net zoals Flo Rida deinst Jon er niet voor terug om in zijn serenade weinig aan de verbeelding over te laten. 'No sword at my hip, just happy to see you' en ' Valerian steel gets extra hard' zijn maar enkele kleurrijke liefdesverklaringen die het lid van de nachtwacht in de mond neemt.

Game of Thrones Parody of Frozen's "Let It Go" van Loot Crate

Een parodie op het alomgekende nummer 'let it go' uit Frozen mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. In deze clip zijn de hoofdrollen weggelegd voor Daenerys, Jon Snow en Joffry. En het is bewezen: Joffry zijn stem kan nog vrouwelijker klinken.

George R.R. Martin's Blank Page van Nerdist

Eindigen doen we met het genie achter Game of Thrones, George R.R. Martin. Deze parodie legt de barbaar bloot die schuilgaat achter de sympathiek ogende dikkerd. De auteur zingt op demonische wijze hoe hij zijn personages zonder gêne afmaakt. En dat terwijlt hij Daenerys bedreigt. (NS)

Daenerys die haar levensverhaal brengt op de melodie van Titanium van David Guetta en Cersei Lannister die zichzelf verheerlijkt terwijl ze uit volle borst Roar van Katy Perry zingt. De creatievelingen achter deze parodie weten als geen ander welk hedendaags nummer bij wie past. Ook de Starks zijn van de partij. Hopend op betere vooruitzichten is het melancholisch deuntje van Monster van Rihanna en Eminem hun op het lijf geschreven. In deze parodie laten de protagisten uit de HBO-reeks de wapens vallen en gebruiken ze enkel hun raptalent om elkaar het vuur aan de schenen te leggen. Robert Baratheon herrijst voor de gelegenheid uit de dood om zijn gal te spuwen over het verraad van de Lannisters. Rob Stark gooit het dan weer over een andere boeg en rapt over de goden die de Starks welgezind zijn. Getrouwd uit liefde, een huwelijk, wat kan hij nog meer wensen? Het sarcasme druipt er van af in deze video. Deze clip viert het liefdesspel tussen Jon Snow en de wildlingenvrouw Ygritte. Net zoals Flo Rida deinst Jon er niet voor terug om in zijn serenade weinig aan de verbeelding over te laten. 'No sword at my hip, just happy to see you' en ' Valerian steel gets extra hard' zijn maar enkele kleurrijke liefdesverklaringen die het lid van de nachtwacht in de mond neemt.Een parodie op het alomgekende nummer 'let it go' uit Frozen mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. In deze clip zijn de hoofdrollen weggelegd voor Daenerys, Jon Snow en Joffry. En het is bewezen: Joffry zijn stem kan nog vrouwelijker klinken. Eindigen doen we met het genie achter Game of Thrones, George R.R. Martin. Deze parodie legt de barbaar bloot die schuilgaat achter de sympathiek ogende dikkerd. De auteur zingt op demonische wijze hoe hij zijn personages zonder gêne afmaakt. En dat terwijlt hij Daenerys bedreigt. (NS)