Slappe lach buiten beeld

Ook regisseur Jan Eelen speelt in heel wat afleveringen een rol. Maar ook als stem buiten beeld moet je je lach kunnen inhouden. (In deze compilatie zie je op 0:45 ook een schitterende Tom Vandyck als uitbater van een videotheek)

'Ja, Jenny. Ja. Ja.'

Ook bij de meest pijnlijke sketches uit het programma lag de slappe lach altijd op de loer.

'Ik zie daar al iets tevoorschijn komen'

In het legendarisch partnerruil-fragment blijkt dat een krappe string niet altijd even handig is.

'Stommen hond'

Jan Eelen springt even uit zijn vel op het moment dat Frank Focketyn er niet in slaagt om op een conducteursfluitje te blazen. Aansluitend een extra 'Hallo Televisie' over twee leerkrachten. 'Ja, ja. Onderwijzers in Vlaanderen, een boeiende bezigheid.'

'Wij waren zaterdag op het verjaardagsfeest van Wendy'

Frank Focketyn slaagt er bij deze zin maar moeilijk in om zijn gezicht in de plooi te houden.

'Simone dankt Toni Simoni. Dank u wel'

Ook dit extra fragment groeide uit tot een bescheiden klassieker. Superfan Simone mag een uur doorbrengen met haar idool, de charmezanger Toni Simoni.

'Laat ze maar eerst eens aan mij zien'

Deze nostalgische reeks sluiten we af met de reporter van 'Hallo Televisie' die voor Humo's pop poll op bezoek mag bij Dina Tersago.

Ook regisseur Jan Eelen speelt in heel wat afleveringen een rol. Maar ook als stem buiten beeld moet je je lach kunnen inhouden. (In deze compilatie zie je op 0:45 ook een schitterende Tom Vandyck als uitbater van een videotheek)Ook bij de meest pijnlijke sketches uit het programma lag de slappe lach altijd op de loer.In het legendarisch partnerruil-fragment blijkt dat een krappe string niet altijd even handig is. Jan Eelen springt even uit zijn vel op het moment dat Frank Focketyn er niet in slaagt om op een conducteursfluitje te blazen. Aansluitend een extra 'Hallo Televisie' over twee leerkrachten. 'Ja, ja. Onderwijzers in Vlaanderen, een boeiende bezigheid.'Frank Focketyn slaagt er bij deze zin maar moeilijk in om zijn gezicht in de plooi te houden. Ook dit extra fragment groeide uit tot een bescheiden klassieker. Superfan Simone mag een uur doorbrengen met haar idool, de charmezanger Toni Simoni.Deze nostalgische reeks sluiten we af met de reporter van 'Hallo Televisie' die voor Humo's pop poll op bezoek mag bij Dina Tersago.