Het wordt een exclusieve show die maar twee keer zal worden opgevoerd in de hele wereld. Afrobeat pionier Tony Allen zal voor de gelegenheid optreden met Damon Albarn, zanger van Blur en The Gorillaz, en Franse rapper Oxmo Puccino. Allen heeft in juli vorig jaar nog eens song uitgebracht met Albarn en ze zaten ook samen in de band The Good, The Bad and The Queen.

Dour kondigde ook nog aan dat een nieuwe reeks namen zullen volgen. Eerder bevestigde de organisatie de komst van onder meer Danny Brown, Julio Bashmore, The Strypes en Rone. Van 15 tot 19 juli zullen ze in het gransstadje te zien zijn. (AlBu)

Het wordt een exclusieve show die maar twee keer zal worden opgevoerd in de hele wereld. Afrobeat pionier Tony Allen zal voor de gelegenheid optreden met Damon Albarn, zanger van Blur en The Gorillaz, en Franse rapper Oxmo Puccino. Allen heeft in juli vorig jaar nog eens song uitgebracht met Albarn en ze zaten ook samen in de band The Good, The Bad and The Queen. Dour kondigde ook nog aan dat een nieuwe reeks namen zullen volgen. Eerder bevestigde de organisatie de komst van onder meer Danny Brown, Julio Bashmore, The Strypes en Rone. Van 15 tot 19 juli zullen ze in het gransstadje te zien zijn. (AlBu)