De 28-jarige Leuvense, echte naam Laura Groeseneken, bracht in de halve finale haar zelfgeschreven nummer 'A Matter of Time' als vierde van de 19 deelnemers.

Tien daarvan stootten door naar de finale. Dat zijn Ierland, Oostenrijk, Estland, Cyprus, Litouwen, Israël, Tsjechië, Bulgarije, Albanië en Finland.

Sennek, getooid in de veelbesproken zwarte transparante jurk van de Belgische ontwerpster Veronique Branquinho, was duidelijk zenuwachtig maar dat leek evenwel weinig invloed te hebben op haar stem. De 'watchers' waren het erover eens dat ze een degelijke prestatie had neergezet en dat een finale binnen beriek was. De jury en de kijkers thuis waren het er blijkbaar niet mee eens.

De tweede halve finale vindt donderdag plaats.

De 28-jarige Leuvense, echte naam Laura Groeseneken, bracht in de halve finale haar zelfgeschreven nummer 'A Matter of Time' als vierde van de 19 deelnemers. Tien daarvan stootten door naar de finale. Dat zijn Ierland, Oostenrijk, Estland, Cyprus, Litouwen, Israël, Tsjechië, Bulgarije, Albanië en Finland. Sennek, getooid in de veelbesproken zwarte transparante jurk van de Belgische ontwerpster Veronique Branquinho, was duidelijk zenuwachtig maar dat leek evenwel weinig invloed te hebben op haar stem. De 'watchers' waren het erover eens dat ze een degelijke prestatie had neergezet en dat een finale binnen beriek was. De jury en de kijkers thuis waren het er blijkbaar niet mee eens. De tweede halve finale vindt donderdag plaats.