De editie 2022 van kunstbeurs Brussels Art Fair (Brafa) wordt uitgesteld. Dat maakt de organisatie maandag bekend. Normaal gezien zouden van 23 tot 30 januari 2022 134 exposanten uit 14 landen hun mooiste kunstwerken tentoonstellen op de site van Tour & Taxis in Brussel.

De beroemde Broadwaycomponist en tekstschrijver Stephen Sondheim is overleden op 91-jarige leeftijd. Dat meldt The New York Times op basis van een verklaring van Sondheims advocaat en vriend F. Richard Pappas. Hij was onder meer bekend voor zijn werk voor West Side Story en Sweeney Todd.

Rock Werchter heeft aangekondigd dat ook Måneskin deze zomer op het festival te zien zal zijn. De Eurovisiewinnaars zullen er op zaterdag 2 juli optreden.

De film Bovary van Jaco Van Dormael is zes keer genomineerd voor het filmfestival van Milaan. Het gaat om een verfilming van het gelijknamige theaterstuk van Michaël De Cock dat nog steeds door ons land tourt. Maaike Neuville en Koen De Sutter nemen zowel in de film als in de theaterversie de hoofdrollen op zich.

De film Bovary van Jaco Van Dormael is vijf keer genomineerd voor het filmfestival van Milaan. Het gaat om een verfilming van het gelijknamige theaterstuk van Michaël De Cock dat nog steeds door ons land tourt. Maaike Neuville en Koen De Sutter nemen zowel in de film als in de theaterversie de hoofdrollen op zich.

Nadat het festival in de Beekse Bergen vorig jaar niet door kon gaan, kondigt de organisatie nu in een keer de volledige line-up voor volgend jaar aan. Onder andere Nick Cave & The Bad Seeds, The Strokes en Beach House zullen komende zomer naar Nederland afzakken.