DataNews

Nieuwe versies van het populaire schietspel Call of Duty blijven in ieder geval de komende twee jaar te koop voor PlayStation-consoles. Dat melden ingewijden aan persbureau Bloomberg. Dit was even de vraag, omdat Microsoft vorige week aankondigde de maker van de spellen, Activision Blizzard, over te nemen. Microsoft maakt de Xbox en dat maakt de PlayStation van Sony een concurrent.

DataNews

Julian Lennon, de oudste zoon van John Lennon, gaat een reeks spullen van zijn vader uit zijn persoonlijke verzameling digitaliseren en verkopen als non-fungible tokens (NFT's). Ook memorabilia van The Beatles komen op die manier onder de hamer. De onlineveiling vindt plaats op 7 februari.

VTM heeft de uitzending van De Kasteelmoord voorlopig on hold moeten zetten. De eerste aflevering van de vierdelige reeks stond voor vanavond gepland, maar zal dus nog niet te zien zijn. Dat meldt VTM maandag zelf.

Knack
Ludo Abicht

'Taboe is niet alleen leerrijk en op bepaalde ogenblikken ontroerend, maar het deed me nadenken over de polariseringen die vandaag onze samenleving onleefbaar dreigen te maken', schrijft Ludo Abicht van Vlinks.