Goed nieuws voor het legioen Radioheadfans: tegen het einde van deze zomer duikt het viertal de studio in. Jonny Greenwood, die de muziek componeerde voor de laatste drie films van Paul Thomas Anderson (Inherent Vice inbegrepen), vertelde op BBC Radio 6 het volgende: "We're going to start up in September, playing, rehearsing and recording and see how it's sounding."

Hun vorige album, The King of Limbs (2011) werd vijf dagen voor de release aangekondigd en verscheen dan nog eens een dag vroeger dan gepland. Deze keer is er van een verrassingseffect geen sprake, al betekent studiotijd zelfs voor genieën als die van Radiohead niet noodzakelijk dat een nieuw album er binnenkort komt. (TVL)

Goed nieuws voor het legioen Radioheadfans: tegen het einde van deze zomer duikt het viertal de studio in. Jonny Greenwood, die de muziek componeerde voor de laatste drie films van Paul Thomas Anderson (Inherent Vice inbegrepen), vertelde op BBC Radio 6 het volgende: "We're going to start up in September, playing, rehearsing and recording and see how it's sounding." Hun vorige album, The King of Limbs (2011) werd vijf dagen voor de release aangekondigd en verscheen dan nog eens een dag vroeger dan gepland. Deze keer is er van een verrassingseffect geen sprake, al betekent studiotijd zelfs voor genieën als die van Radiohead niet noodzakelijk dat een nieuw album er binnenkort komt. (TVL)