Begin dit jaar dreigde Tarantino voorgoed te stoppen met regisseren nadat het filmscript van 'The Hateful Eight' uitlekte en op het internet te downloaden was. Hij spande meteen rechtszaak aan tegen de mensen die het script op het internet hadden gegooid, tevergeefs, en werd hierdoor erg gedemotiveerd om nog verder te werken aan de film.

Twitter
© Twitter

Maar deze week heeft de regisseur laten weten dat hij toch weer verder gaat met dit project. Het nieuws werd bevestigd door het publiceren de filmposter in 'Empire'. Op de poster is te zien dat 2015 als premièrejaar gegeven wordt. Dit is best een ambitieus plan, als je weet dat Tarantino nog niet begonnen is met het filmen van deze film. Bijzonder is ook dat de film zal worden opgenomen in 70mm. (LVR)

Begin dit jaar dreigde Tarantino voorgoed te stoppen met regisseren nadat het filmscript van 'The Hateful Eight' uitlekte en op het internet te downloaden was. Hij spande meteen rechtszaak aan tegen de mensen die het script op het internet hadden gegooid, tevergeefs, en werd hierdoor erg gedemotiveerd om nog verder te werken aan de film. Maar deze week heeft de regisseur laten weten dat hij toch weer verder gaat met dit project. Het nieuws werd bevestigd door het publiceren de filmposter in 'Empire'. Op de poster is te zien dat 2015 als premièrejaar gegeven wordt. Dit is best een ambitieus plan, als je weet dat Tarantino nog niet begonnen is met het filmen van deze film. Bijzonder is ook dat de film zal worden opgenomen in 70mm. (LVR)