Naast de Zomerbar Aan de Sloepenweg is ook de Zomerbibliotheek in openlucht een van de vaste waarden. Het festival zet tijdens deze editie meer dan ooit op circus in met vier circussen op het programma.

Zo brengt Circus Ronaldo met Fidelis FortibuS een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. Het belooft een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor te worden. En Bêtes De Foire neemt het publiek mee in een wonderlijke wereld waarin Braziliaanse poppen oude circusacts nieuw leven inblazen.

Maar de publieksmagneet wordt ongetwijfeld het reuzenbezoek Royal De Luxe waarvoor het festival speciaal vroeger start. Op 19, 20 en/of 21 juni zakken de reuzen van Royal de Luxe af naar Antwerpen en tonen er wellicht Le Mur de Planckwaarin de Kleine Reuzin terug naar de koekenstad afzakt, ditmaal vergezeld van haar grootmoeder.

(EVS)

Meer info: www.zomervanantwerpen.be

Naast de Zomerbar Aan de Sloepenweg is ook de Zomerbibliotheek in openlucht een van de vaste waarden. Het festival zet tijdens deze editie meer dan ooit op circus in met vier circussen op het programma. Zo brengt Circus Ronaldo met Fidelis FortibuS een nieuwe voorstelling over eeuwige trouw en oude circustradities. Het belooft een grappige, poëtische solo vol nostalgie in een prachtig decor te worden. En Bêtes De Foire neemt het publiek mee in een wonderlijke wereld waarin Braziliaanse poppen oude circusacts nieuw leven inblazen. Maar de publieksmagneet wordt ongetwijfeld het reuzenbezoek Royal De Luxe waarvoor het festival speciaal vroeger start. Op 19, 20 en/of 21 juni zakken de reuzen van Royal de Luxe af naar Antwerpen en tonen er wellicht Le Mur de Planckwaarin de Kleine Reuzin terug naar de koekenstad afzakt, ditmaal vergezeld van haar grootmoeder. (EVS)Meer info: www.zomervanantwerpen.be