Jamie Parker (Harry), Poppy Miller (Ginny) en Sam Clemmett (Albus Severus) poseren in hun kostuums voor het theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' dat eind juli in première gaat in Londen. J.K. Rowling is alvast zeer tevreden over de casting. 'Jamie Parker is Harry. Het is een opluchting om hem te aanschouwen, hij doet het zo goed.'

Het verhaal speelt zich negentien jaar na het einde van de orignele reeks af. Harry Potter werkt inmiddels op het Ministerie van Toverkunst en is de vader van drie kinderen. Zijn jongste zoon Albus worstelt met het gewicht van de familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Het script van het toneelstuk wordt ook gepubliceerd, zodat fans de avonturen van de tovenaarswereld kunnen blijven volgen.

Druppelsgewijs zullen er nieuwe beelden volgen van het theaterstuk en de acteurs in kostuums. (LP)

Jamie Parker (Harry), Poppy Miller (Ginny) en Sam Clemmett (Albus Severus) poseren in hun kostuums voor het theaterstuk 'Harry Potter and the Cursed Child' dat eind juli in première gaat in Londen. J.K. Rowling is alvast zeer tevreden over de casting. 'Jamie Parker is Harry. Het is een opluchting om hem te aanschouwen, hij doet het zo goed.' Het verhaal speelt zich negentien jaar na het einde van de orignele reeks af. Harry Potter werkt inmiddels op het Ministerie van Toverkunst en is de vader van drie kinderen. Zijn jongste zoon Albus worstelt met het gewicht van de familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Het script van het toneelstuk wordt ook gepubliceerd, zodat fans de avonturen van de tovenaarswereld kunnen blijven volgen. Druppelsgewijs zullen er nieuwe beelden volgen van het theaterstuk en de acteurs in kostuums. (LP)