Hebt u de allerstrafste, vijfsterrenoperavoorstelling van het jaar gemist waarin de Franse topregisseur Thomas Joly alle registers opentrekt om u een soort operateske Game of Thrones-ervaring te bezorgen én daar nog in slaagt ook door Pascal Dusapins Macbeth zodanig te ensceneren dat het een visueel en auditief avontuur wordt met filmische allures en welhaast perfect gezongen partijen?

Hebt u gemist hoe Jolly de zangers als volbloedacteurs over de scène laat denderen, hen een weg laat wringen langs de kronkelende dansers die op een verbluffende wijze versmelten met het immense decor en er zó voor zorgt dat u met grote ogen vol bewondering naar de voortdurend transformerende scène tuurt? Vond u 1001 excuses om geen zitje in De Munt te boeken maar knaagt de nieuwsgierigheid feller dan ooit?

Welaan, een tip. De Munt streamt alle eigen producties tot twee maanden na de laatste opvoering op hun erg vlot toegankelijke streamingkanaal. Probeer het of zoek een vers excuus om ook deze kans te laten liggen.

Macbeth Underworld is nog tot 27 november te zien op de website van De Munt.

Hebt u de allerstrafste, vijfsterrenoperavoorstelling van het jaar gemist waarin de Franse topregisseur Thomas Joly alle registers opentrekt om u een soort operateske Game of Thrones-ervaring te bezorgen én daar nog in slaagt ook door Pascal Dusapins Macbeth zodanig te ensceneren dat het een visueel en auditief avontuur wordt met filmische allures en welhaast perfect gezongen partijen? Hebt u gemist hoe Jolly de zangers als volbloedacteurs over de scène laat denderen, hen een weg laat wringen langs de kronkelende dansers die op een verbluffende wijze versmelten met het immense decor en er zó voor zorgt dat u met grote ogen vol bewondering naar de voortdurend transformerende scène tuurt? Vond u 1001 excuses om geen zitje in De Munt te boeken maar knaagt de nieuwsgierigheid feller dan ooit? Welaan, een tip. De Munt streamt alle eigen producties tot twee maanden na de laatste opvoering op hun erg vlot toegankelijke streamingkanaal. Probeer het of zoek een vers excuus om ook deze kans te laten liggen.