Sidi Larbi Cherkaoui ontvangt de prestigieuze National Dance Award for Outstanding Male Performance (Modern) voor de creatie Dunas. The National Dance Awards worden uitgereikt door de British Critics' Circle.

De choreografie voor Dunas - een poëtische ontmoeting tussen twee culturen en (dans)talen - werd gecreëerd (en gedanst) door Sidi Larbi Cherkaoui en de Spaanse flamencodanseres María Pagés. Het is een productie van Creaciones Artísticas Dunas. De creatie is binnenkort te zien in deSingel van 29 februari tot 6 maart 2012.

Een fragment:

Els Van Steenberghe

Meer info: www.east-man.be, www.dunascreaciones.com en www.criticscircle.org.uk

Sidi Larbi Cherkaoui ontvangt de prestigieuze National Dance Award for Outstanding Male Performance (Modern) voor de creatie Dunas. The National Dance Awards worden uitgereikt door de British Critics' Circle. De choreografie voor Dunas - een poëtische ontmoeting tussen twee culturen en (dans)talen - werd gecreëerd (en gedanst) door Sidi Larbi Cherkaoui en de Spaanse flamencodanseres María Pagés. Het is een productie van Creaciones Artísticas Dunas. De creatie is binnenkort te zien in deSingel van 29 februari tot 6 maart 2012. Een fragment: Els Van SteenbergheMeer info: www.east-man.be, www.dunascreaciones.com en www.criticscircle.org.uk