Cherkaoui wint met zijn dansgezelschap Eastman de prijs voor zijn voorstelling "Puz/zle", die te zien was in het Sadler's Wells Theatre in Londen. De Belgische choreograaf mocht in 2011, samen met Damien Jalet, al twee Olivier Awards mee naar huis nemen voor de voorstelling "Babel (Words)".

Het is een hele eer om een Olivier Award te winnen. Deze Britse theaterprijzen zijn erg prestigieus en verzekeren internationale erkenning. De Olivier Awards, die vernoemd werden naar acteur Laurence Olivier, kunnen gezien worden als het podiumkunstenequivalent van de BAFTA's. (LP)

Cherkaoui wint met zijn dansgezelschap Eastman de prijs voor zijn voorstelling "Puz/zle", die te zien was in het Sadler's Wells Theatre in Londen. De Belgische choreograaf mocht in 2011, samen met Damien Jalet, al twee Olivier Awards mee naar huis nemen voor de voorstelling "Babel (Words)". Het is een hele eer om een Olivier Award te winnen. Deze Britse theaterprijzen zijn erg prestigieus en verzekeren internationale erkenning. De Olivier Awards, die vernoemd werden naar acteur Laurence Olivier, kunnen gezien worden als het podiumkunstenequivalent van de BAFTA's. (LP)