Terwijl Beyoncé nog steeds niet persoonlijk gereageerd heeft ten opzichte van de Belgische choreografe Anne Teresa De Keersmaeker, blijven de advocaten van Rosas niet bij de pakken zitten. In een fax aan Sony Music USA eisen ze een wereldwijd verbod van de clip bij het nummer 'Countdown' van Beyoncé. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

In de fax zouden de advocaten geen schadeclaim eisen, maar wel de onmiddellijke stopzetting van de verspreiding van de clip. Al is dat natuurlijk niet zo gemakkelijk in deze internettijden. "Ik vermoed dat die informatie klopt, maar wij hebben die fax zelf nog niet gezien. De krant haalt haar informatie dan ook alleszins niet bij ons", stelt woordvoerster Johanne de Bie van Rosas.

Intussen gaf de Amerikaanse zangeres in een persbericht al toe dat ze voor haar clip inspiratie haalde bij 'Rosas danst Rosas' en 'Achterland'. Een toenadering tot de Belgische choreografe zelf kwam er tot nu toe niet. Anne Teresa De Keersmaeker legt zich dan ook niet zomaar neer bij de feiten. (Belga/EH)

Terwijl Beyoncé nog steeds niet persoonlijk gereageerd heeft ten opzichte van de Belgische choreografe Anne Teresa De Keersmaeker, blijven de advocaten van Rosas niet bij de pakken zitten. In een fax aan Sony Music USA eisen ze een wereldwijd verbod van de clip bij het nummer 'Countdown' van Beyoncé. Dat meldt Het Laatste Nieuws. In de fax zouden de advocaten geen schadeclaim eisen, maar wel de onmiddellijke stopzetting van de verspreiding van de clip. Al is dat natuurlijk niet zo gemakkelijk in deze internettijden. "Ik vermoed dat die informatie klopt, maar wij hebben die fax zelf nog niet gezien. De krant haalt haar informatie dan ook alleszins niet bij ons", stelt woordvoerster Johanne de Bie van Rosas. Intussen gaf de Amerikaanse zangeres in een persbericht al toe dat ze voor haar clip inspiratie haalde bij 'Rosas danst Rosas' en 'Achterland'. Een toenadering tot de Belgische choreografe zelf kwam er tot nu toe niet. Anne Teresa De Keersmaeker legt zich dan ook niet zomaar neer bij de feiten. (Belga/EH)