In het Museum of Modern Art (MoMA) in New York loopt van 8 mei tot 1 augustus een tentoonstelling met werk van de Belg Francis Alÿs.

Een deel van de tentoonstelling in New York, getiteld 'A Story of Deception', was eerder al te zien in Brussel, in Wiels, het centrum voor hedendaagse kunst. Alÿs stelde ook al tentoon op verschillende internationale biënnales, zoals in het Braziliaanse Sao Paulo, het Turkse Istanboel en het Italiaanse Venetië.

De tentoonstelling in het MoMA toont video's, schilderijen en foto's van de 52-jarige kunstenaar die sinds de jaren '80 in Mexico leeft.

(Belga)

A story of deception, MoMA, 8 mei - 1 augustus 2011

In het Museum of Modern Art (MoMA) in New York loopt van 8 mei tot 1 augustus een tentoonstelling met werk van de Belg Francis Alÿs. Een deel van de tentoonstelling in New York, getiteld 'A Story of Deception', was eerder al te zien in Brussel, in Wiels, het centrum voor hedendaagse kunst. Alÿs stelde ook al tentoon op verschillende internationale biënnales, zoals in het Braziliaanse Sao Paulo, het Turkse Istanboel en het Italiaanse Venetië. De tentoonstelling in het MoMA toont video's, schilderijen en foto's van de 52-jarige kunstenaar die sinds de jaren '80 in Mexico leeft. (Belga)