De video-installatie 'We from Belgium' toont een interdisciplinaire mix van kunstzinnige resultaten uit de projectwerking van de kunsteducatieve organisatie Piazza dell'Arte. 'We from Belgium' is dan ook een artistiek statement van 30.000 Belgische jongeren op de Wereldtentoonstelling van Sjanghai.

Deze zomer werkt Piazza dell'Arte samen met het Musée Magritte Museum aan Magritte.me. Binnen dat kader krijgt een groep jongeren de kans om het oeuvre van Magritte eigenzinnig te interpreteren onder begeleiding van professionele kunstenaars. Het resultaat van Magritte.me zal te zien zijn in het museum zelf.

(EHA)

De video-installatie 'We from Belgium' toont een interdisciplinaire mix van kunstzinnige resultaten uit de projectwerking van de kunsteducatieve organisatie Piazza dell'Arte. 'We from Belgium' is dan ook een artistiek statement van 30.000 Belgische jongeren op de Wereldtentoonstelling van Sjanghai. Deze zomer werkt Piazza dell'Arte samen met het Musée Magritte Museum aan Magritte.me. Binnen dat kader krijgt een groep jongeren de kans om het oeuvre van Magritte eigenzinnig te interpreteren onder begeleiding van professionele kunstenaars. Het resultaat van Magritte.me zal te zien zijn in het museum zelf. (EHA)