Want deze zomer viert Theater Aan Zee zijn twintigjarig bestaan en doet dat door het beste van twintig jaar tot een tiendaagse theaterorgie te bundelen. Vanaf vandaag kunt u het programma raadplegen op de website van het festival. Wij plozen het programma alvast uit en stelden een must see-lijstje samen voor de absolute theaterjunkies(-in-wording). Genot gegarandeerd.

1) Kleine Bezetting, met Bruno Vanden Broecke en Natali Broods

2) De man die zijn haar kort liet knippen, met Peter Van den Eede en Natali Broods

3) Blèten van Warre Borgmans

4) Helpdesk van Wunderbaum, met Wine Dierickx in de (tot op heden) rol van haar leven

5) Priemgeval van Theater Artemis

6) Troje van Het Nieuwstedelijk, met Maarten Ketels in de (tot op heden) rol van zijn leven

7) Er wordt naar u geluisterd van Wim Helsen

8) Chet van Compagnie Cecilia, met Tom Vermeir in de (tot op heden) rol van zijn leven

9) Het Hamiltoncomplex van HETPALEIS

10) The Great Downhill Journey of Little Tommy van Jonas Vermeulen en Boris Vansevern

Wie echt voor een kingsize overdosis en meer avontuur wil gaan, raden we ook nog Het Weiss-effect van Hof van Eede, Hoop van Het Nieuwstedelijk en Heimat 2 van De Nwe Tijd aan. Premières om naar uit te kijken zijn onder meer Zeestuk van SKAGEN, Privacy van Wunderbaum en de Alternomaden.

Meer theaterlekkers valt er dit jaar ook te rapen in Hasselt, Gent en Antwerpen. In Antwerpen bezet de Zomer van Antwerpen meer dan ooit de ganse stad. Aanraders zijn Laika's Piknik Horrifik, De gouden draak van De Roovers en We doen het wel zelf van Wunderbaum. Tijdens de Gentse Feesten mag u zeker Studio Orka's Chasse Patate niet missen. Evenals het Lacht Comedy Festival. En liefhebbers van het olijke teksttheater kunnen de strop eventjes afleggen tijdens Schoon ogen van het Vernieuwd Gent Volkstoneel. En in Hasselt, tot slot, zet Theater op de markt zijn tenten weer op. Dat programma werd nog niet bekendgemaakt.

Het wordt een verslavend mooie (theater)zomer.

Els Van Steenberghe

Smaakmaker: The Great Downhill Journey of Little Tommy -

Want deze zomer viert Theater Aan Zee zijn twintigjarig bestaan en doet dat door het beste van twintig jaar tot een tiendaagse theaterorgie te bundelen. Vanaf vandaag kunt u het programma raadplegen op de website van het festival. Wij plozen het programma alvast uit en stelden een must see-lijstje samen voor de absolute theaterjunkies(-in-wording). Genot gegarandeerd. 1) Kleine Bezetting, met Bruno Vanden Broecke en Natali Broods2) De man die zijn haar kort liet knippen, met Peter Van den Eede en Natali Broods3) Blèten van Warre Borgmans4) Helpdesk van Wunderbaum, met Wine Dierickx in de (tot op heden) rol van haar leven5) Priemgeval van Theater Artemis6) Troje van Het Nieuwstedelijk, met Maarten Ketels in de (tot op heden) rol van zijn leven7) Er wordt naar u geluisterd van Wim Helsen8) Chet van Compagnie Cecilia, met Tom Vermeir in de (tot op heden) rol van zijn leven9) Het Hamiltoncomplex van HETPALEIS10) The Great Downhill Journey of Little Tommy van Jonas Vermeulen en Boris VansevernWie echt voor een kingsize overdosis en meer avontuur wil gaan, raden we ook nog Het Weiss-effect van Hof van Eede, Hoop van Het Nieuwstedelijk en Heimat 2 van De Nwe Tijd aan. Premières om naar uit te kijken zijn onder meer Zeestuk van SKAGEN, Privacy van Wunderbaum en de Alternomaden. Meer theaterlekkers valt er dit jaar ook te rapen in Hasselt, Gent en Antwerpen. In Antwerpen bezet de Zomer van Antwerpen meer dan ooit de ganse stad. Aanraders zijn Laika's Piknik Horrifik, De gouden draak van De Roovers en We doen het wel zelf van Wunderbaum. Tijdens de Gentse Feesten mag u zeker Studio Orka's Chasse Patate niet missen. Evenals het Lacht Comedy Festival. En liefhebbers van het olijke teksttheater kunnen de strop eventjes afleggen tijdens Schoon ogen van het Vernieuwd Gent Volkstoneel. En in Hasselt, tot slot, zet Theater op de markt zijn tenten weer op. Dat programma werd nog niet bekendgemaakt. Het wordt een verslavend mooie (theater)zomer. Els Van SteenbergheSmaakmaker: The Great Downhill Journey of Little Tommy -