Echte Rancune wordt de zevende solo-cabaretvoorstelling van Hans Teeuwen. In april en mei houdt hij enkele try-outs, na de zomer volgt een uitgebreide tournee. Echte Rancune belooft een "bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties" te worden. "Ook voor wijven."

Teeuwen zet zijn succesvolle muzikale carrière met The Painkillers dus weer even aan de kant om opnieuw te doen waar hij beroemd om is geworden. De cabaretier belooft "zich kwetsbaar op te stellen over mijn eigen zwakheden, zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving".

Vanaf woensdag kan u een kaartje scoren voor de try-outs, voor de echte shows moet u nog even geduld oefenen: die aankondiging komt pas in februari. (EK)

Echte Rancune wordt de zevende solo-cabaretvoorstelling van Hans Teeuwen. In april en mei houdt hij enkele try-outs, na de zomer volgt een uitgebreide tournee. Echte Rancune belooft een "bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties" te worden. "Ook voor wijven."Teeuwen zet zijn succesvolle muzikale carrière met The Painkillers dus weer even aan de kant om opnieuw te doen waar hij beroemd om is geworden. De cabaretier belooft "zich kwetsbaar op te stellen over mijn eigen zwakheden, zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving". Vanaf woensdag kan u een kaartje scoren voor de try-outs, voor de echte shows moet u nog even geduld oefenen: die aankondiging komt pas in februari. (EK)