Maar liefst negen verschillende gemeentes in en rond onze hoofdstad ontvangen de komende twaalf dagen in totaal 22 circusacts, waaronder enkele Belgische en wereldpremières. Van 8 tot en met 20 maart strijkt immers het circusfestival UP! weer neer in Brussel.

Ook bij de 14e editie belooft Espace Catastrophe weer een festival vol 'bruisende, springerige en confronterende acts die tonen waar het hedendaagse circuswezen voor staat', goed voor meer dan 100 artiesten in actie. De organisator wil een stimulans bieden aan een creatief, inventief en rijk geschakeerd soort circus, dat openstaat voor een veelvoud aan disciplines. Onder meer het Brusselse Bronks en de Hallen van Schaarbeek doen dienst als tijdelijke circustent. (JL/DB)

Meer info en tickets vindt u op de officiële website van het festival.

Maar liefst negen verschillende gemeentes in en rond onze hoofdstad ontvangen de komende twaalf dagen in totaal 22 circusacts, waaronder enkele Belgische en wereldpremières. Van 8 tot en met 20 maart strijkt immers het circusfestival UP! weer neer in Brussel. Ook bij de 14e editie belooft Espace Catastrophe weer een festival vol 'bruisende, springerige en confronterende acts die tonen waar het hedendaagse circuswezen voor staat', goed voor meer dan 100 artiesten in actie. De organisator wil een stimulans bieden aan een creatief, inventief en rijk geschakeerd soort circus, dat openstaat voor een veelvoud aan disciplines. Onder meer het Brusselse Bronks en de Hallen van Schaarbeek doen dienst als tijdelijke circustent. (JL/DB)