Het Plazeyfestival vindt plaats tijdens twee weekends. Op zondag 24 juni spelen onder anderen de Texaanse songschrijver Josh T. Pearson, de Antwerpse DJ Merdan Taplak en de West-Vlamingen van Het Zesde Metaal op Plazey.

Op 1 juli speelt De Mens een optreden ter ere van zijn twintigjarige bestaan. Rick De Leeuw en Stijn Meuris staan die dag ook op het podium met een gezamenlijk project.

Plazey is niet enkel een muziekfestival. Op 30 juni organiseert Plazey de eerste Open Air Cinema. In het Elizabethpark wordt de Belgische film 'Les Barons' getoond op een groot scherm.

Het Plazeyfestival vindt plaats tijdens twee weekends. Op zondag 24 juni spelen onder anderen de Texaanse songschrijver Josh T. Pearson, de Antwerpse DJ Merdan Taplak en de West-Vlamingen van Het Zesde Metaal op Plazey. Op 1 juli speelt De Mens een optreden ter ere van zijn twintigjarige bestaan. Rick De Leeuw en Stijn Meuris staan die dag ook op het podium met een gezamenlijk project. Plazey is niet enkel een muziekfestival. Op 30 juni organiseert Plazey de eerste Open Air Cinema. In het Elizabethpark wordt de Belgische film 'Les Barons' getoond op een groot scherm.