MNM-dj Peter Van de Veire schrijft het wereldrecord radio maken op zijn naam. Hij heeft één uur langer gepresenteerd dan de Italiaan Stefano Venneri, die dat in mei 2009 183 uur lang aan een stuk deed.

Guiness Book

Van de Veire begon maandag 11 juni om 6.00 uur 's ochtends aan zijn radiomarathon op MNM. Om 21 uur maandagavond evenaarde hij het record van Venneri. Om 22 uur, na 184 uur radio maken, veroverde hij met zijn record een plaats in het Guinness Book of World Records.

Blokradio

In januari kondigde Van de Veire dat hij minstens 183 uur "blokradio" zou maken om blokkende studenten gezelschap te houden en te steunen met allerlei tips en muziek. (Belga/TV)

MNM-dj Peter Van de Veire schrijft het wereldrecord radio maken op zijn naam. Hij heeft één uur langer gepresenteerd dan de Italiaan Stefano Venneri, die dat in mei 2009 183 uur lang aan een stuk deed.Guiness Book Van de Veire begon maandag 11 juni om 6.00 uur 's ochtends aan zijn radiomarathon op MNM. Om 21 uur maandagavond evenaarde hij het record van Venneri. Om 22 uur, na 184 uur radio maken, veroverde hij met zijn record een plaats in het Guinness Book of World Records.Blokradio In januari kondigde Van de Veire dat hij minstens 183 uur "blokradio" zou maken om blokkende studenten gezelschap te houden en te steunen met allerlei tips en muziek. (Belga/TV)