Gentleman is de opvolger van het razend populaire Gangnam Style. De bijhorende videoclip doet de teller op Youtube ook al aardig lopen; na één dag had het filmpje al meer dan een miljoen views. In de clip spot Psy met het typische gentlemangedrag en pest hij kleine kinderen, maakt hij de bikinitopjes van vrouwen los en laat hij scheten in mensen hun gezicht.

Niet bijster smaakvol, maar een reden om verbannen te worden? Wij vinden van niet. Volgens broadcaster KBS bevat de video echter een veel aanstootgevender scene. Op een gegeven moment schopt Psy tegen een "verboden te parkeren" verkeersbord. Bijzonder beledigend en aanstootgevend, aldus de staatszender van Psy's thuisland, die de clip prompt weigerden uit te zenden. (KS)

Gentleman is de opvolger van het razend populaire Gangnam Style. De bijhorende videoclip doet de teller op Youtube ook al aardig lopen; na één dag had het filmpje al meer dan een miljoen views. In de clip spot Psy met het typische gentlemangedrag en pest hij kleine kinderen, maakt hij de bikinitopjes van vrouwen los en laat hij scheten in mensen hun gezicht. Niet bijster smaakvol, maar een reden om verbannen te worden? Wij vinden van niet. Volgens broadcaster KBS bevat de video echter een veel aanstootgevender scene. Op een gegeven moment schopt Psy tegen een "verboden te parkeren" verkeersbord. Bijzonder beledigend en aanstootgevend, aldus de staatszender van Psy's thuisland, die de clip prompt weigerden uit te zenden. (KS)