Arthur Cave werd voor hij viel gezien al wankelend aan de rand van de klif van de Britse badstad Brighton, in het zuiden van het land. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij kort daarna overleed.

Volgens de getuigenis van een vriend die die dag bij hem was, deelden ze drie lsd-tabletten. Hij liet hem daarna alleen omdat hij hallucinaties had, zo blijkt uit een getuigenis die de jongen deed aan de politie.

Nick Cave en zijn echtgenote Susie verlieten even de rechtszaal in Brighton tijdens de lezing van het autopsierapport over de vele verwondingen die leidden tot de dood van hun zoon.

(Belga)

Arthur Cave werd voor hij viel gezien al wankelend aan de rand van de klif van de Britse badstad Brighton, in het zuiden van het land. Hij werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij kort daarna overleed. Volgens de getuigenis van een vriend die die dag bij hem was, deelden ze drie lsd-tabletten. Hij liet hem daarna alleen omdat hij hallucinaties had, zo blijkt uit een getuigenis die de jongen deed aan de politie. Nick Cave en zijn echtgenote Susie verlieten even de rechtszaal in Brighton tijdens de lezing van het autopsierapport over de vele verwondingen die leidden tot de dood van hun zoon. (Belga)