Gabriel-Kane Day-Lewis, of Gabe Day zoals hij zichzelf noemt, is niet van zin in de voetsporen van zijn beroemde vader te treden, maar hoopt op een carrière als rapper. De clip voor 'Green Auras' werd opgenomen op de campus van Sarah Lawrence (SLC) waar de zoon van de gerenommeerde acteur lessen volgt.
Op de tonen van een jazzy saxofoon rapt Gabe over hoe moeilijk het is om 'de zoon van' te zijn. 'Iemand beoordelen op basis van zijn vader is even erg als racistisch zijn,' aldus de misnoegde jongeling. Ook vertrouwt Gabe ons toe dat hij heel wat domme dingen gedaan heeft en experimenteerde met drugs voor hij de diagnose van bipolariteit kreeg.

Dat Gabe de producer J. Cole kon strikken om zich achter zijn project te scharen, doet heel wat wenkbrauwen fronsen. En ook de lyrics van het lied worden overwegend negatief ontvangen. Gabe moet dus nog wat aan zijn rijmskills werken vooraleer hij echt serieus genomen kan worden als rapper. (LP)

Gabriel-Kane Day-Lewis, of Gabe Day zoals hij zichzelf noemt, is niet van zin in de voetsporen van zijn beroemde vader te treden, maar hoopt op een carrière als rapper. De clip voor 'Green Auras' werd opgenomen op de campus van Sarah Lawrence (SLC) waar de zoon van de gerenommeerde acteur lessen volgt. Op de tonen van een jazzy saxofoon rapt Gabe over hoe moeilijk het is om 'de zoon van' te zijn. 'Iemand beoordelen op basis van zijn vader is even erg als racistisch zijn,' aldus de misnoegde jongeling. Ook vertrouwt Gabe ons toe dat hij heel wat domme dingen gedaan heeft en experimenteerde met drugs voor hij de diagnose van bipolariteit kreeg. Dat Gabe de producer J. Cole kon strikken om zich achter zijn project te scharen, doet heel wat wenkbrauwen fronsen. En ook de lyrics van het lied worden overwegend negatief ontvangen. Gabe moet dus nog wat aan zijn rijmskills werken vooraleer hij echt serieus genomen kan worden als rapper. (LP)