James McCartney maakte het nieuws bekend tijdens een interview met de BBC. Het grootste struikelblok voor de oprichting van 'The Beatles - The Next Generation' is de weigerachtigheid van Zak Starkey - de oudste zoon van Ringo Starr. Indien Zak Starkey beslist om niet in de groep te stappen wil McCartney Zaks jongere broer Jason ronselen.

De zonen van The Beatles hebben hun merites al bewezen in de muziekbranche. Sean Lennon heeft drie solo-albums uitgebracht en is ook bekend voor zijn soundtracks voor films. James McCartney bracht als solo-artiest twee EP's uit en Dhani Harrison speelt in de band Thenewno2. Zak Starkey is bekend als drummer voor verschillende bands. Hij toerde de voorbije jaren met onder anderen The Who, Oasis en Johnny Marr and the Healers. (BW)

James McCartney maakte het nieuws bekend tijdens een interview met de BBC. Het grootste struikelblok voor de oprichting van 'The Beatles - The Next Generation' is de weigerachtigheid van Zak Starkey - de oudste zoon van Ringo Starr. Indien Zak Starkey beslist om niet in de groep te stappen wil McCartney Zaks jongere broer Jason ronselen. De zonen van The Beatles hebben hun merites al bewezen in de muziekbranche. Sean Lennon heeft drie solo-albums uitgebracht en is ook bekend voor zijn soundtracks voor films. James McCartney bracht als solo-artiest twee EP's uit en Dhani Harrison speelt in de band Thenewno2. Zak Starkey is bekend als drummer voor verschillende bands. Hij toerde de voorbije jaren met onder anderen The Who, Oasis en Johnny Marr and the Healers. (BW)