Donderdagnacht werden in Miami voor de dertigste keer de International Dance Music Awards uitgereikt. Debby Wilmsen, woordvoerster van Tomorrowland, vertelde het heuglijke nieuws tijdens de ochtendshow van Q-music. Het dancefestival mocht al voor de derde keer de award voor 'Best Music Festival' in ontvangst nemen.

Dimitri Vegas en Like Mike waren genomineerd in twee categorieën, die van 'Best Artist Group' en 'Best European dj'. Het was in die tweede categorie dat ze met de hoofdprijs gingen lopen. Eind vorig jaar prijkten ze in de DJ Mag Top 100 op de tweede plek. (AB)

Donderdagnacht werden in Miami voor de dertigste keer de International Dance Music Awards uitgereikt. Debby Wilmsen, woordvoerster van Tomorrowland, vertelde het heuglijke nieuws tijdens de ochtendshow van Q-music. Het dancefestival mocht al voor de derde keer de award voor 'Best Music Festival' in ontvangst nemen. Dimitri Vegas en Like Mike waren genomineerd in twee categorieën, die van 'Best Artist Group' en 'Best European dj'. Het was in die tweede categorie dat ze met de hoofdprijs gingen lopen. Eind vorig jaar prijkten ze in de DJ Mag Top 100 op de tweede plek. (AB)