Nick Cave en Kylie Minogue, Beyoncé en Shakira, U2 en Green Day, Taylor Swift en Kendrick Lamar, Michael Jackson en Paul McCartney, David Bowie en Mick Jagger en talloze andere artiesten kozen er bewust voor om elkaar te versterken en samen muziek op te nemen. De mashupblogger grantwoolard stelde zichzelf de vraag: wat als ook enkele grote componisten uit het verleden hun krachten hadden gebundeld?

Muziekstukken van onder andere Tchaikovsky (de Notenkraker), Bizet (Carmen), Brahms, Chopin, Beethoven, Mozart, Haydn, Verdi, Vivaldi en Bach worden in deze muziekvideo in de mixer gegooid. Maar liefst 52 klassieke muziekstukken van 31 componisten komen aan bod. Herken jij ze allemaal?

Nick Cave en Kylie Minogue, Beyoncé en Shakira, U2 en Green Day, Taylor Swift en Kendrick Lamar, Michael Jackson en Paul McCartney, David Bowie en Mick Jagger en talloze andere artiesten kozen er bewust voor om elkaar te versterken en samen muziek op te nemen. De mashupblogger grantwoolard stelde zichzelf de vraag: wat als ook enkele grote componisten uit het verleden hun krachten hadden gebundeld? Muziekstukken van onder andere Tchaikovsky (de Notenkraker), Bizet (Carmen), Brahms, Chopin, Beethoven, Mozart, Haydn, Verdi, Vivaldi en Bach worden in deze muziekvideo in de mixer gegooid. Maar liefst 52 klassieke muziekstukken van 31 componisten komen aan bod. Herken jij ze allemaal?