'Dit is het eerste lied dat ik schreef voor de plaat. Nadat ik de demo gemaakt had wist ik hoe de plaat moest klinken en welke vibe ik het album wou geven', zegt Simon Casier, bassist van Balthazar en tegenwoordig actief onder de noemer Zimmerman, zijn soloproject.

'I Don't Want It That Bad' staat op de debuutplaat The Afterglow die op 25 november in de rekken ligt. Zondag staat Casier op het podium van het nazomerse muziekfestival Leffingeleuren. In het najaar volgen nog concerten in onder meer Ancienne Belgique (Brussel), Keulen, Londen, Parijs en Amsterdam. (DB)

'Dit is het eerste lied dat ik schreef voor de plaat. Nadat ik de demo gemaakt had wist ik hoe de plaat moest klinken en welke vibe ik het album wou geven', zegt Simon Casier, bassist van Balthazar en tegenwoordig actief onder de noemer Zimmerman, zijn soloproject.'I Don't Want It That Bad' staat op de debuutplaat The Afterglow die op 25 november in de rekken ligt. Zondag staat Casier op het podium van het nazomerse muziekfestival Leffingeleuren. In het najaar volgen nog concerten in onder meer Ancienne Belgique (Brussel), Keulen, Londen, Parijs en Amsterdam. (DB)