Pure sobere schoonheid, van tristesse doordrongen en met een futuristische inslag. Het muzikale recept van Chromatics harmonieert perfect met de bedrukte sfeer die de arthouse cinema van Fien Troch oproept, zo bewijst de nieuwste clip van de Amerikaanse band. In de video werden zowel exclusieve als 'deleted' scènes uit 'Home' gemonteerd.

Het nummer, 'Magazine', werd - net als alle andere songs op de soundtrack van de film - geschreven door bandlid Johnny Jewel. De multi-instrumentalist slash producer maakte eerder al muziek voor de film 'Drive' van Nicolas Winding Refn en 'Lost River ' van de acteur Ryan Gosling.

Beluister en bekijk 'Magazine' en proef mee van het aangrijpende portret van tieners die maar moeilijk hun weg vinden in de volwassen wereld, én volwassenen die maar moeilijk hun weg vinden in de tienerwereld. (DB)

'Home' gaat in Belgische première op het Film Fest Gent. De soundtrack zal op 14 oktober digitaal uitgebracht worden op het label 'Italians Do It Better' van Johnny Jewel en zal buiten de nummers voor de film ook niet eerder gereleaste tracks van Chromatics en Symmetry bevatten. (DB)

Pure sobere schoonheid, van tristesse doordrongen en met een futuristische inslag. Het muzikale recept van Chromatics harmonieert perfect met de bedrukte sfeer die de arthouse cinema van Fien Troch oproept, zo bewijst de nieuwste clip van de Amerikaanse band. In de video werden zowel exclusieve als 'deleted' scènes uit 'Home' gemonteerd.Het nummer, 'Magazine', werd - net als alle andere songs op de soundtrack van de film - geschreven door bandlid Johnny Jewel. De multi-instrumentalist slash producer maakte eerder al muziek voor de film 'Drive' van Nicolas Winding Refn en 'Lost River ' van de acteur Ryan Gosling. Beluister en bekijk 'Magazine' en proef mee van het aangrijpende portret van tieners die maar moeilijk hun weg vinden in de volwassen wereld, én volwassenen die maar moeilijk hun weg vinden in de tienerwereld. (DB)'Home' gaat in Belgische première op het Film Fest Gent. De soundtrack zal op 14 oktober digitaal uitgebracht worden op het label 'Italians Do It Better' van Johnny Jewel en zal buiten de nummers voor de film ook niet eerder gereleaste tracks van Chromatics en Symmetry bevatten. (DB)