'Valtari' komt uit op 28 mei. Het is het eerste studioalbum van de band na het in 2008 verschenen 'Með suð í eyrum við spilum endalaust'. In het najaar van 2011 verscheen er wel een live-album en -dvd, genaamd 'Inni'.

In 2010 ging zanger Jónsi even solo met de plaat 'Go', maar nu stort hij zich weer helemaal op Sigur Ros. De groep is al geboekt voor festivals in Engeland, Frankrijk, Japan, Canada en Ierland. Eind augustus speelt Sigur Ros enkele shows in Europa, maar er is nog geen Belgisch concert aangekondigd.

De tracklist:

1. 'Ég Anda'

2. 'Ekki Múkk'

3. 'Varúð'

4. 'Rembihnútur'

5. 'Dauðalogn'

6. 'Varðeldur'

7. 'Valtari'

'Valtari' komt uit op 28 mei. Het is het eerste studioalbum van de band na het in 2008 verschenen 'Með suð í eyrum við spilum endalaust'. In het najaar van 2011 verscheen er wel een live-album en -dvd, genaamd 'Inni'. In 2010 ging zanger Jónsi even solo met de plaat 'Go', maar nu stort hij zich weer helemaal op Sigur Ros. De groep is al geboekt voor festivals in Engeland, Frankrijk, Japan, Canada en Ierland. Eind augustus speelt Sigur Ros enkele shows in Europa, maar er is nog geen Belgisch concert aangekondigd. De tracklist: 1. 'Ég Anda' 2. 'Ekki Múkk' 3. 'Varúð' 4. 'Rembihnútur' 5. 'Dauðalogn' 6. 'Varðeldur' 7. 'Valtari'