Het nieuwste animatiefilmpje van PBS Digital Studios staat in teken van Kurt Cobain. Tijdens een zeldzaam gesprek met de Britse journalist Jon Savage voor The Observer, in juli 1993, schuwt de legendarisch frontman van Nirvana geen onderwerpen: van zijn ongemakkelijke periode op de middelbare schoolbanken tot de zoektocht naar de roots van zijn familienaam, leven met chronische pijn en zijn huwelijk met Courtney Love. Ook zijn seksuele geaardheid kwam even aan bod. 'Ik dacht zelfs dat ik homo was, en dat dat de oplossing voor mijn probleem zou zijn.'

Onder het motto 'Famous names, lost interviews' kreeg het interview een hilarisch animatiefilmpje voor de 'Blank on Blank'-reeks van PBS Digital Studios die zeldzame of duistere gesprekken met muziekiconen van animatie voorziet. Eerder ondergingen interviews met Jim Morrison, Beastie Boys, Janis Joplin en Ray Charles hetzelfde lot.

Eerdere afleveringen:

Het nieuwste animatiefilmpje van PBS Digital Studios staat in teken van Kurt Cobain. Tijdens een zeldzaam gesprek met de Britse journalist Jon Savage voor The Observer, in juli 1993, schuwt de legendarisch frontman van Nirvana geen onderwerpen: van zijn ongemakkelijke periode op de middelbare schoolbanken tot de zoektocht naar de roots van zijn familienaam, leven met chronische pijn en zijn huwelijk met Courtney Love. Ook zijn seksuele geaardheid kwam even aan bod. 'Ik dacht zelfs dat ik homo was, en dat dat de oplossing voor mijn probleem zou zijn.'Onder het motto 'Famous names, lost interviews' kreeg het interview een hilarisch animatiefilmpje voor de 'Blank on Blank'-reeks van PBS Digital Studios die zeldzame of duistere gesprekken met muziekiconen van animatie voorziet. Eerder ondergingen interviews met Jim Morrison, Beastie Boys, Janis Joplin en Ray Charles hetzelfde lot. Eerdere afleveringen: